Druidaösvény (Az Istenek akarata I.)

Folytatódnak Gwyneth, a druidajelölt kalandjai! Farkas Bíborka regénysorozatának második része, a Druidaösvény folytatása 25% kedvezménnyel előrendelhető. Megjelenés várható ideje: szeptember 15.

4299Ft 3224Ft

Farkas Bíborka: Druidaösvény (Az Istenek akarata I.)

Az ókori Britannia csaták zajától hangos, népeit belviszályok mérgezik. A druidák kora leáldozóban van, ősi Isteneik kultusza hanyatlásnak indult, a távolból pedig új hódító próbálja eltiporni az egymással acsarkodó kelta törzsek világát: Róma, a hatalmas császári birodalom.

A népek összefogásának szükségességét csak kevesen látják be, ám Kernow-i Connor, a vándor druida közéjük tartozik. Az Istenek parancsára ki kell mentenie ellenségei keze közül egy kilencéves, látomásoktól vezérelt kislányt, Gwyneth-t, akit később tanítványául fogad. A habókosnak tartott gyermeknek azonban rá kell ébrednie arra, hogy számára a legnehezebben leküzdhető akadályt nem a törzsi ellenségeskedés, a természetfeletti világ, vagy Róma hódítási kísérlete jelenti, hanem a saját irányíthatatlan képességeivel és félelmeivel való szembenézés.

Elfogyott

A SZERZŐ: FARKAS BÍBORKA

Farkas Bíborka 1974-ben született Budapesten. Írással gyerekkorától, műfordítással a 2000-es évek eleje óta foglalkozik. Sokáig csak saját szórakoztatására írt, 1996-ban jelent meg először írása. Novellái, fordításai, meséi azóta olvashatóak antológiában, mesekönyvben, irodalmi lapban, internetes irodalmi oldalakon. 2008-ban Babits Mihály műfordítói ösztöndíjat nyert.
A történelem mindig is érdekelte. Kamaszként az ókori Róma történetébe vetette bele magát. Kelta kultúrával és történelemmel több, mint húsz éve foglalkozik: Az Istenek akarata ebből a szerelemből született. Volt rádiós műsorvezető, műtárgybecsüs, önkéntes-koordinátor, családgondozó, műfordító.
Budapesten él férjével és kislányával

Farkas Biborka_7